featured-2

Diplomacy&Commerce nagrada!

16.
Mart 2017

Direct Media

Na večerašnjoj dodeli nagrada koju je po prvi put organizovao magazin “Diplomacy&Commerce”, Direct Media je dobila nagradu koja se dodeljuje kompanjama, institucijama i pojedincima za doprinos u ekonomiji, kulturi, privredi i obrazovanju, CSR-u i humanitarnom radu, a po ugledu na list “The Economist”. Naša kompanija osvojila je nagradu u kategoriji Business & Education za projekat “Doživi Teslu”!

Članovi žirija, Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Vladimir Vučković, član Fiskalnog saveta Srbije, Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe, i direktorka Diplomacy&Commerce magazina, Ruža Ristanović, bili su jednoglasni u oceni da je ovaj projekat jedinstven po svojoj formi, s obzirom na to da je napravljen veliki pomak u korišćenju novih tehnologija u edukativne svrhe.

Diplomacy&Commerce nagrade dodeljene su u trinaest kategorija kompanijama i organizacijama, dok su dve nagrade pripale pojedincima: nagrada za doprinos razvoja civilnog društva i nagrada za unapređenje ekonomije.

Čestitamo svim dobitnicima!

Izvor fotografija: Goran Zlatković/Diplomacy&Commerce