LIDERI U KOMUNIKACIJAMA

Connected Era uvela je Real Time kao novu valutu advertajzinga, a potrošača stavila u centar svih strategija. Ovo su principi po kojima deluje i Direct Media.

Uvek smo na izvoru promena jer ih iznova stvaramo delujući u dinamičnom komunikacijskom okruženju. Zadovoljstvo nam je da smo bili predvodnici promena na tržištu prepoznavši digital kao novu šansu ali i nezaobilazni put razvoja, uvodeći Augmented Reality za šta smo bili nagrađeni regionalnim priznanjem, kao i Twitter oglašavanje, Real Time Bidding (RTB) tehnologiju, i Programmatic buying – najsavremeniji način zakupa onlajn medija.

Sama struktura Direct Media sistema je duboko povezana sa našom kulturom. Ona okuplja timove iz regiona na zajedničkim zadacima i omogućava istovremeno uvid u centralizovane alate, ali I stručnost i specifičnosti svake od lokalnih kancelarija. Rezultati su optimalna i inovativna komunikacijska rešenja, pomeranje tržišta ka poslednjim trendovima, dok naši partneri uspešno mogu da prate svoje globalne strategije.

Važan deo našeg poslovanja počiva i na unapređenju medijskog okruženja – prepoznavanju i kreiranju najboljeg medijskog sadržaja i posredovanju u njegovom plasmanu našim partnerima iz medija.

Stalna medijska fragmentacija stvara sve dinamičnije, uzbudljivije i kompleksnije okruženje, a realnost počinje da  podražava interfejs virtuelnog sveta. Pažnju potrošača ne možemo da podrazumevamo. Stalna potraga za što efikasnijim načinima komunikacije zahteva merljivu i inovativnu reakciju.

Komunikacijsko planiranje za nas predstavlja sofisticiran Science&Art pristup. Ovaj pristup za osnovu uzima consumer journey i činjenicu da je medijski svet podeljen na Paid, Earned i Owned medije, a da je ROI fokus.

Naša metodologija nazvana 7L potpuno je standardizovana i pruža mogućnost pravovremenog i preciznog odgovora na sve izazove u kojima se oglašivači nalaze. Kroz 7 faza – od analize, insighta preko stvaranja contenta, optimalizacije , real time marketinga i merljivosti do learning faze (koja podrazumeva sakupljanje svih znanja I zaključaka) – pružamo jedinstvene odgovore I rešenja za connection planning.